De tovenaar die vergat te toveren

boek

prentenboek

Vormgeving en Illustratie: Janne Keurlings | Tekst: Miriam Dix – Therapeute

De tovenaar kan de mooiste dingen toveren. Tot hij op een dag de verhalenvertelster ontmoet. Vanaf die dag is alles anders….

Een prentenboek om gezellig voor te lezen of als ondersteuning bij het bespreekbaar maken van thema’s bij je kind, leerling of cliënt. Een prentenboek dat zowel door ouders, onderwijzers, therapeuten en coaches gebruikt kan worden.

Het was een uitdaging om met mijn illustraties iets toe te voegen aan de tekst. Zo ontstonden ook allerlei extra dingen, die oorspronkelijk niet in het verhaal stonden. Mijn illustraties voor het boek over de tovenaar bevatten veel detail. Je kunt ze steeds weer opnieuw bekijken en nieuwe dingen ontdekken. Ook heb ik geprobeerd om de verschillende gevoelens in het verhaal pakkend te verbeelden.

‘De fijne tekeningen zijn expressief en geven actie, houding en gevoelens prima weer. Er zitten grappige details in verweven.’  – NBD Biblion.

Naast het boek en het promotiemateriaal heb ik pop-ups uit hout gemaakt. Deze stonden in de etalage van verschillende boekwinkels.

Bestellen? | www.ziemijnou.info

Delen